Betal online med Dankort Visa MasterCard

Bliv instruktør/assistent

Vil du gerne være instruktør?

Vi har et team af instruktører som vi er meget stolte af! Vi har gjort det til et mål på vores danseskoler, at matche vores hold med de helt rigtige instruktører, og på den måde kunne give både eleverne og instruktøren en spændende undervisningstime.

Vores instruktører er ofte tidligere/nuværende konkurrencedansere eller professionelle danserer med erfaring fra teatre og store scener i ind- og udland. 

De er mestre i at skabe en sjov og lærerig dansetime for vores elever, som i løbet af et år lære flere forskellige koreografier og bliver gjort klar til vores store Afdansningsbal i slutningen af sæsonen. 

Hos os sætter vi pædagoiske evner højt, og vi mener at kvalitet og glæden ved undervisningen går hånd i hånd. 

Kunne du tænke dig at blive en del af vores instruktør team? Måske er du allerede garvet instruktør, med masser af erfaring at trække på. Måske har du helt ny i instruktørfaget, og har et ønske om at udfordre dig selv.

 

Vil du gerne være assistent? 

Vores assistenter er en yderst vigtig indgrediens, for at vores instruktører kan gennemføre en undervisningstime. Det drejer sig oftest om vores hold i aldersgruppen 3-4 år og 5-7 år.  Som lille ny elev, kan en dansetime nogen gange være en stor mundfuld, det er derfor vigtigt at du som assistent, har et særligt godt øje på alle eleverne, om alle er glade og nyder undervisningen. Nogen gange kan der være brug for at du holder en elev i hånden, eller gå en tur ud og finder mor og far, andre gange har instruktøren brug for at du hjælper eleverne med at huske dansen. 

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores team, så send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Her vil vi gerne kunne læse mere om dig, hvor dine styrker og erfaringer ligger, og hvor du ser dig selv i vores team. 

Husk et velligende bilede af dig...

Vi glæder os meget til at høre fra dig! 

Bliv instruktør/assistent