Velkommen til CPH Dans Amager

Er du på udkig efter en danseskole på Amager? Så er CPH Dans stedet for dig! Uanset om du er barn eller voksen, nybegynder eller erfaren danser, har vi det rette hold til dig.

Du finder CPH Dans på Islands Brygge, i Tårnby og i Dragør, hvor vores erfarne instruktører skaber en tryg og inspirerende atmosfære, hvor både teknisk dygtiggørlse og kreativ udfoldelse vægtes højt.

 

Dans for børn på Amager

Vi tilbyder dans for børn på Amager, hvor leg og læring går hånd i hånd. Her får børnene mulighed for at udvikle deres motoriske færdigheder og styrke deres selvtillid gennem sjove og energifyldte danseaktiviteter. Vores tilbud om dans til børn på Amager involverer stilarter som Hiphop, Disco, Minimix, Showdance og Contemporary/Moderne dans. Se alle hold og tilmeld jer lige her.

 

Stort udvalg af dansestilarter

Uanset om du er interesseret i moderne dans, showdans eller en helt anden stilart, har vi et hold, der passer til dig. Så hvis du leder efter en danseskole på Amager, hvor fællesskabet er stærkt, og passionen for dans er endnu stærkere, så er CPH Dans det rette sted for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen på dansegulvet!

 

 

CPH Dans Islands Brygge

I mere end 8 dansesæsoner har CPH Dans ligget i de skønne Tango Bars lokaler hver tirsdag på Bryggen. Adressen er Njalsgade 23.

Vi danser hver tirsdag med Emilie og Victoria.

Første gang er tirsdag d. 20. august 2024 - 20 december 2024 (Herefter juleferie). Vi starter op igen d. 7. januar 2025 og slutter sæsonen af med sommerbal d. 26. april 2025.

Alle danseskolerne har lukket efterårsferie (uge 42), juleferien + vinterferien (uge 7) samt påsken (uge 16).

Find dit hold og tilmeld dig her.

CPH Dans Dragør

CPH Dans i Dragør er vores allerførste danseskole startet tilbage i 2007. Det startede på det lokale badehotel, men rykkede sidenhed op i Hollænderhallen, der huser samtlige sportsaktiviteter i Dragør. CPH Dans holder til på Halvejen 5A, Dragør på 1. sal i danselokalet.

Vi danser hver mandag med lærerinden Veronica Bjerregaard.

Første gang er mandag d. 19. august 2024 - 20. december 2024 (Herefter juleferie). Vi starter op igen d. 6. januar 2025 og slutter sæsonen af med sommerbal d. 26. april 2025. 

Alle danseskolerne har lukket i efterårsferien (uge 42), juleferien + vinterferien (uge 7) samt påsken (uge 16). Der danses dog d. 21. april, hvor vi rykker til søsterskolen i Tårnby.

Find dit hold og tilmeld dig her.

CPH Dans Tårnby

Vores danseskole i Tårnby er CPH Dans' allerstørste danseskole med 2 dansesale. I 17 dansesæsoner har CPH Dans ligget på 1. sal i det lille, men hyggelige Vestamager Centret beliggende på Ugandavej 111. 2770 Kastrup. (Husk Centret kan have lukket på helligdage, benyt venligst vores anden indgang via Algerivej)

Du finder Disco, Hiphop, Showdans, Teams, Teknik & stræk - ja, stort set alle hold finder du i vores Tårnby afdeling.

Vi danser mandag-Fredag.

Første gang er mandag d. 19. august 2024 - 20. december 2024 (Herefter juleferie). Vi starter op igen d. 6 januar 2025 og slutter sæsonen af med sommerbal d. 26. april 2025. 

Alle danseskolerne har lukket i efterårsferien (uge 42), juleferien + vinterferien (uge 7) samt påsken (uge 16). 

Find dit hold og tilmeld dig her.