fbpx

Disco Konkurrence

Hos cphdans kan du stille op i solo, duo, small Group & formation


  • Solo: Når man stiller op i solo, så har man sin helt egen dans og eget outift. Man danser aldrig alene på gulvet, så fremt man ikke er alene i den række man stiller op i. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

    Duo: Udover at stille op i solo, så kan man stille op i Duo/Gruppe hvor man danser to og to sammen! 
    Man danser den samme koreografi, har det samme outfit/dragt på. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

    Small Group: En Small Group er en gruppe på 3-7 dansere som har en fælles koreografi uarbejdet af instruktøreren som er 2 minutter lang. Small Groups stille kun op til de Internationale turneringer. (For at komme på en small group SKAL man deltage til Cphdans konkurrence workshop) 

    Formationsdans er en gruppe dansere på ca. 8-30. Du vil skulle bruge dine dansekammerater rigtig meget. Alle på holdet er meget vigtige. Hvis pladserne ikke er i orden, er formationerne ikke på plads, og det er noget af det vigtigeste når man danser på et formationhold. (For at komme på et formationshold SKAL man deltage til Cphdans konkurrence workshop)