Instruktører

Her finder du de instruktører der underviser ud på danseskolerne.

 kenneth .jpg

Kenneth Stenlund Indehaver og Danselærer. Kenneth har 3 Danmarksmesterskaber bag sig i Hip Hop og Jitterbug samt 2 gange kåret som ”Europas Bedste Instruktør” i aerobic, som han også har vundet 4 DMér i. Kenneth er ligeledes 3 x Danmarksmester i Hip Hop og har repræsenteret Danmark med sine 2 teams ved 3 Verdensmesterskaber sidst i 2003. Kenneth er desuden Koreograf for bl.a. Linie 3 med deres "LIVE Show" og coacher og underviser til dagligt de dygtige konkurrencedansere i hip hop solo/duo samt Show Formationsholdet.

thomas.jpg

Thomas Miller. Ny Instruktør hos Cphdans. Thomas - har en kæmpe lang liste af credits, der tæller Burham G, Nabiah, Christohper m.flere  -Er fast koreograf for Medina og hendes optræden. EN super dygtig og positiv instruktør, som cphdans glæder sig til at byde velkommen i teamet - 

Julie Abel.jpg

Julie Abel Det er med stor respekt og glæde, at vi kan byde velkommen til Julie Abel i Team Cph. Julie har i 15 år haft sit ege dansestudie i Viborg, og har fra sæson 2018/2019 valgt at slå sig sammen med Cphdans. Julie er en af landets bedste Coaches i Disco. Hun har markeret sig herhjemme med utallige EM & VM deltagere i disco med topplaceringer år efter år.

Julie Vil undervise i Viborg afdelingen.

 

tine j

Tine Johansen er helt ny i vores instruktør team. Hun studerer til daglig på Pædagog-uddannelsen på Frederiksberg. Tine er en garvet instruktør med mange års erfaring indenfor flere stilarter, og har som danseinstruktør skabt flere Danmarksmesterskaber indenfor solo-, duo- og formationsdans. Tine er desuden International Dommer i Hip Hop og Disco. Tine underviser i vores Tårnby afdeling

Artit.jpg

Artit Chatthai Ny underviser hos Cphdans. 24 år men særdeles garvet underviser med 9 år på bagen. Artit har danset alt indenfor hip hop - vundet utallige Danmarksmesterskaber i Battle, Solo, Formation og Sidst har du set Artit som medlem af gruppen Champions League Family - der blev nr 3 i Danmark Har Talent finalen 2018. Artit er klar til spændende nye udfordringer hos cphdans og vi glæder os til at byde ham velkommen hos cphdans.

12189165_10207896232904665_1447803469461334538_n.jpg

Sitthichai Phuanphimai Er helt ny i Cphdans Teamet. Sitthichai er tidligere konkurrencedanser og har været Coach for mange teams, der har været med til mange konkurrencer. Sitthichai er en super dygtig og pdagogisk instruktør - Vi byder Sitthichai velkommen i Team Cph 

maria C.jpg

Maria Ciccolini er vores nye instruktør i Team Cphdans. Maria er for øjeblikket en af de mest brugte dansere til blandt andet Cirkusrevyen, Nik & Jay, Xander og L.O.C. Maria har de sidste par år danset for Walt Disney i Disney Paris og bosat sig i LA for at tage en danseuddannelse. Maria er tilbage i Danmark og Cphdans glæder sig til at præsenterer Maria Ikke kun i Cphdans teamet men også på talentlinjen CphFuture -

annelise julie

Annelise Julie læser til dagligt til Fysioterapeut og er en super erfaren instruktør og professionel danser med mange professionelle jobs bag sig. Annelise Julie er uddannet fra Danse-uddannelsen Gaardbo samt Copenhagen Dance Education. Annelise er en powerfuld pige, og hendes undervisning er fuld af energi og grin med plads til alle.

20229156_10213234724085192_578232632330442882_n.jpg

Sara Styrmer Bjerrum læser til folkeskolelærer, men har i mange år haft dansen som hendes passion. Sara underviser ligeledes på idrætslinjen Helsingør som fast underviser. Sara behersker både Disco, Show og Hip Hop til fingerspidserne og blev Danmarksmestre i både 2014, 2015 og 2016 i Hip Hop. Hun har ligeledes vundet Sølv og Bronze ved Europamesterskaberne i Hip Hop. Sara er vokset op i Helsingør og har været en stor del af både Kom & Dans samt Giner Sørensens Dansestudio. Sara vil undervise de mindste, disco og stå for vores Formationshold Junior NORD.

IMG_4305.JPG

Caroline Aasvang Frydenlund Ny hos Cphdans, men supertalent når det gælder konkurrence. Hun har på recordtid vist dansebranchen, at hun har styr på konkurrence. Hun blev Europamester med sit hip hop hold i 2017 og Vi glæder os til, at have Caroline med i vores Formationsteam. Selv tidligere konkurrence danser og tage ofte på lange inspirationsture til blandt andet London for at være på forkant med hip hop udviklingen.

Natasha.jpg

Natasha Ny Instruktør i Team Cphdans

 

 Linnea L.jpg

Linnéa Linde er vores svenske instruktør, men har boet i Danmark i mange år. Linnea har danset siden hun var seks år og har dyrket forskellige stilarter. Hendes dygtighed gav en plads på det svenske landshold i både disco og hip hop og flere topplaceringer ved titelmesterskaber i både Sverige og internationalt. Som 17-årig uddannede hun sig til "Steg 1 danstränare" under "Svenska Dans Organisationen" og er også uddannet Zumba-instruktør. Hun har studeret dans i både London og New York. Linnéa er dommer ved de svenske mesterskaber.

 

amalia k

Amelia Kovalenko, 2 x World Cup Disco vinder og 3 x Ukrainsk mester i Disco. Studerer til dagligt Buisness og It på universitetet. Amelia kommer ud af en dansefamilie og hendes mor/far ejer en af Ukraniens stærkeste danseskoler indenfor Disco og Hip hop. Danseskolen har siddet på tronen i Formations og Solo konkurrencer i hendes hjemland, hvor hun de sidste mange år har både konkurreret, coachet og hjulpet atleter til flotte placeringer

pi sventrup

Pi Svenstrup har danset klassisk ballet siden hun var 3 år, og været dansebarn på Det Kongelige Teater. Siden har hun undervist på Christianshavns Balletskole. Pi er en meget elsket lærerinde med stor forståelse for pædagoisk indlæring & leg, som er den bedste forudsætning for at lære at danse! Pi får inspiration fra danse ophold i udlandet, bla. fra Los Angeles, hvor hun i sommeren besøgte en række anerkendte Danse studier. Pi er ydermere daglig leder på CPhdans nye Ballet skole CphBallet Akademi, der starter 27. august på Frederiksberg og i Hørsholm

20708199_10213579382869038_620095024773503823_n.jpg

Simone Berg Grønhøj er 3 gange Danmarks-mester i Hip Hop Solo International og Danmarks-mester i Hip Hop voksen formation. Hun har været med til EM og VM siden 2006 i både Solo, Duo, Small Group og Formation. I 2011 blev hun nummer 13 til Verdensmesterskabet i Hip Hop Solo i voksen rækken. Udover turneringsdans har Simone også lavet show for blandt andet Joey Moe, Brian Rice, Clemens, og senest optrådt til Danish DJ Award 2014.

Kirstine.jpg

Kirstine Nielsen læser til dagligt til Sosu assistent, og er vores tidligere Danmarksmester i Disco. Kirstine har været tilknyttet cphdans teamet i mange år, og styrer alle vores Konkurrence tilmeldinger til  DDD´s Nationale og Internationale dansekonkurrencer. Kirstine er en  dygtig underviser, som altid er velforberedt og klar til at modtage alle sine små Showbørn med et kæmpe smil…!Kirstine sidder dagligt på Cphdans kontoret

simonefilthuth

Simone Filthuth. Simone har efterhånden undervist hos Cphdans i en del år. Hun er uddannet fra Stepz' danseuddannelse og Broadway Dance Center i NYC, og har optrådt til mange TV shows. Simone er selv en meget aktiv og seriøs danser. Hun underviser elever i alle aldre, og på hendes undervisning bliver der lagt vægt på at alle udvikler sig, samtidig med at de har det sjovt.Simone har også ansvaret for vores Streetdance Junior Formation

martin ree

Martin Ree studerer til daglig på DTU. Han er flere gange Danmarksmester i Standard/Latin. Martin's favorit stilarter er Hip Hop, Electric Boogie, Salsa og Pardans. Hans undervisning er pædagogisk og bygget professionelt op, så alle kan være med og få det maksimale ud af dansetimen.

Malik.jpg

Malik Kiral  Ny I team CPhdans - men super super rutineret Hip Hopper, der både har deltaget i Juste De Bout - Verdens stærkeste Battle konkurrence i Paris. 

Simone.jpg

Simone Hagmann, Ny instrutør i Team Cphdans. Men for cphdans eleverne et kendt ansigt. Danmarksmester i Hip Hpp & Disco og en særdeles vellidt instruktør. Vi glæder os til at byde Simone velkommen hos cphdans.

 

Petrine.jpg(

Petrine Tveden Ny instruktør hos cphdans. Petrine er tidligere mester i både Disco og Hip Hop. Glad, seriøst og meget dedikeret instruktør -som cphdans eleverne kan glæde sig rigtig meget til.

 

Marie-Loise.jpg

Marie-Louise Ny instruktør hos cphdans. Marie-Louise har i mange år danset med vores anden danselærer, Petrine, Sammen er de begge mester i både Disco og Hip Hop. Marie-Louise smiler altid - er altid utrolig imødekommende og seriøs med sin undervisning. Vi glæder os til at byde Marie-Louise velkommen i teamet

malene.jpg

Malene Abel Nørgaard er en meget erfaren "dame" indenfor branchen. Malene har undervist i mange år, både på begynder- og på konkurrenceplan, og kender derfor til hele "livet" på en danseskole. Til dagligt arbejder Malene som HR konsulent i Forsvaret, og i fritiden fungerer hun ofte som Dommer ved Hip Hop & Disco turneringer. Desuden fungerer Malene som Supervisor hos cphdans, og kommer indimellem på besøg i de forskellige afdelinger. Har du et spørgsmål? - kan du altid spørge Malene.

laura_k.jpg

Laura Kirk Underviser for 2. sæson hos cphdans Laura er en erfarne disco og show pige med masser af scene erfaring fra bla. teaterforestillinger og Tivoli. Hun har deltaget ved mange konkurrencer Nationalt i både Disco og Hip Hop. Laura skal undervise i Hvidovre.

Ewald.jpg

Cecilie Ewald underviser på sin 2. sæson hos Cphdans. Cecilie har danset hos cphdans i mange år og er en erfarne hip hop pige med masser af scene erfaring. Cecilie har konkurrencet på højt niveau, og har bla været Sjællandsmester og Danmarksmester i Hip Hop. Cecilie har lige afsluttet Cphfuture Talentlinje forløbet, og har sideløbende undervist i vores Tårnby afdeling. .

 

Kamma.jpg

Kamma Svenstrup Velkommen til Kamma Svenstrup - Danmarksmester i Hip Hop og assistent i rigtig mange år hos Cphdans. Super dygtig og vellidt underviser fder for alvor har indtaget instruktørrollen. 

Mette.jpg

Mette Gladney Rundquist Fast underviser i Team CphVIborg. Tidligere konkurrencedanser og ved siden af dansen, underviser Mette som skolelærer. Super kompetent og dygtig underviser, som cphdans er rigtig glade for at have på programmet 2018/2019 i både Bjerringbro og Viborg. 

Maj-Britt.jpg

Maj-Britt Mæng Bjørklund Fast underviser i Team CphVIborg. Har danset siden hun var 2,5 år. Super dygtig konkurrencedanser i standard/Latin, Rock´n Roll, Show, Hiphop og Disco og nu en dygtig underviser i Team Viborg. Maj-Britt har siden 2011  repræsenteret DK til EM/VM både i solo og i duo. Vi er stolte over at præsentere Maj-Britt i Team Cphdans fra sæson 2018/2019

Sashana.jpg

Sashana Sivasothy  Fast underviser i Team CphVIborg. Har danset hos Julie Abel Dans i 6 år, og blev instruktør hos Julie sidste år. Sashana danser hiphop og har danset disco, og har vundet gode placeringer indenfor hiphop national og international. Vi er super glade for at kunne præsentere Sashana i Team Cphdans fra sæson 2018/2019

18554544 10211590019133805 219256225 n

Peter Toftegaard Nielsen er har mere end 25 års erfaring i dansens verden, og elsker at kunne dele sin viden med hans elever. Peter har i mange år danset konkurrence på højt niveau, og særligt inden for standard/latin amerikanske har har modtaget adskillige præmier. Peter vil undervise Pardans i Helsingør. 

unnamed.jpg

Lukas Halberg, Helt ny i Team Cphdans - men ikke når det gælder dans. Lukas har danset hele sit liv både konkurrencer og på Tv. Sidst har Danmark stiftet bekendtskab med Lukas, hvor han var en del af 5 kløveres "Champions League Familie" der blev nr 3 til Danmark har talent. .

bianca.jpg

Bianca Damsgaard Bach Corselitze har danset siden hun var 8 år, og er tidligere Danmarksmester i Disco. Dette år har hun valgt at prøve kræfter med undervisningen. Bianca er dygtig i Disco og Showdance. Bianca underviser sin 3. sæson hos Cphdans