Medlemsbetingelser

Betaling og betalingsaftale

Du kan enten betale for dit medlemskab hver måned eller for en sæson ad gangen.

Hvis du vælger månedlig betaling, skal du betale følgende beløb hver måned:

  • September-april: Her betaler du fuld pris (f.eks. 300 kr./md.)
  • Juni og juli*: Her betaler du for sommerdans, som koster 100 kr./md.
  • Maj og august*: Her betaler du for en halv måneds sommerdans og en halv måneds danseundervisning til fuld pris (f.eks. 50 kr. plus 150 kr./md.)


Du betaler forud for hver måned, og vi opkræver et gebyr på 5 kr. for alle betalinger.

Den månedlige betaling foregår via MobilePay. Når du er tilmeldt månedlig betaling, har du automatisk adgang til sommerdans, og du er sikret plads på holdet i den kommende sæson, da medlemskabet automatisk fortsætter.

Melder du dig ind midt i måneden, betaler du kun for den resterende del af måneden (pro rata). Hvis du vælger sæsonbetaling, betaler du for hele hovedsæsonen (august-maj) i én rate.

Køber du to, eller flere, hold på samme tid, sparer du 20 pct. på det billigste hold. Gælder ikke Elite-hold.

*: I 2023 er betalingen 0 kr. for maj  – juli. Til august 2023 betaler du for en halv måneds danseundervisning (f.eks. 150 kr.).    

Opsigelse, binding og skift af hold

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab ved at sende en mail til info@cphdans.dk.

På månedsbetalte medlemskaber er der en bindingsperiode på seks mdr. Dette gælder dog ikke de første 30 dage efter, du har meldt dig ind. Her kan du opsige dit medlemskab, uden at du er bundet til andet end betaling for den første måned. Herefter kan du opsige med et varsel på løbende måned plus en måned.

For sæsonbetalte medlemskaber kan du annullere dit køb inden for 30 dage fra købstidspunktet. Dette koster et gebyr på 300 kr.

Vil du, eller dit barn, gerne skifte til et andet hold? Så skriv til os på info@cphdans.dk.

Gratis prøvetime

Du er velkommen på en gratis prøvetime. Skriv til os på info@cphdans.dk, og så finder vi det rette hold til dig. Det er dog ikke sikkert, at vi har plads på holdet. Derfor kan det være en god idé at købe en plads på et hold. Hvis det ikke er noget for dig, er der ingen binding inden for de første 30 dage.

Manglende betaling (ved månedsbetaling)

Hvis vi ikke kan trække betaling for dit medlemskab – f.eks. hvis du har fået nyt kreditkort – kan du ikke deltage på holdtimerne. Sørg derfor altid for at have opdateret dit kreditkort i MobilePay. Melder du dig ud i bindingsperioden, skal du betale for den periode der er tilbage.

Dansesæsonen og ferier

CPHDANS følger skolernes ferier. Derfor er der ikke undervisning i vinter-, påske-, pinse-, efterårs- og juleferien samt på øvrige helligdage.

Børnehold og se-på-dage

Børneholdene er forbeholdt børnene. Du er velkommen til at overvære de sidste 10 minutter af sæsonens første time. Men ellers beder vi om, at vi får arbejdsro, så børnene kan koncentrere sig mest muligt.

Børnehold og se-på-dage

Børneholdene er forbeholdt børnene. Du er velkommen til at overvære de sidste 10 minutter af sæsonens første time. Men ellers beder vi om, at vi får arbejdsro, så børnene kan koncentrere sig mest muligt.

SkAL DU DANSE I fITNESSx?

Hvis du, eller dit barn, skal danse hos FitnessX, kan du få udleveret et gratis adgangskort første gang, du møder op i centeret. Du må kun bruge kortet til at få adgang, og ikke til at træne.

FitnessX-medlemskab til reduceret pris

Som medlem (eller forælder) i CPHDANS, kan du træne i FitnessX til en stærkt reduceret pris. Du modtager et personligt link i din velkomstmail, som du skal bruge for at få specialprisen.

Forbehold og andre vilkår

  • Vi forbeholder os ret til at nedlægge hold, hvor der er færre end otte deltagere. Vi refunderer naturligvis medlemskabet.
  • Vi forbeholder os ret at udskifte læreren, hvis det er nødvendigt, uden at dette medfører refundering af medlemskabet.
  • Ved indmeldelse giver du samtidig tilladelse til, at vi må benytte billedmateriale fra danseskolens dagligdag, turneringer og afdansningsbal i vores generelle markedsføring på hjemmesiden, i brochurer, annoncer og på sociale medier.
  • Vi sender vigtige informationer til den e-mailadresse du opgav ved tilmelding. Du bør sikre dig, at du tjekker mailen regelmæssigt.
  • Force majeure: Hvis vi må aflyse timer pga. krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorme eller epidemier, vil dette være force majeure, hvormed retten til erstatningstimer eller tilbagebetaling af kontingent bortfalder.