Hip hop konkurrence

Hos CPHDANS kan du stille op i solo, duo, groups (small group) og teams (formation)

OBS: Der er et tilmeldingsgebyr til hver turnering samt transport – som skal betales udover dansekontigentet til selve danseholdet. Betalingen skal ske 3. uger før turneringen som opkræves af instruktøren.

Busturen til turneringerne for eleverne er obligatorisk dvs. de skal følges ad til selve turneringen, Cphdans melder pris, sted og tid ud ift. bus/transport. 

Solo: Når man stiller op i solo, så har man sin helt egen dans og eget outift. Man danser aldrig alene på gulvet, så fremt man ikke er alene i den række man stiller op i. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

Duo: Udover at stille op i solo, så kan man stille op i Duo/Gruppe hvor man danser to og to sammen! 
Man danser den samme koreografi, har det samme outfit/dragt på. (Ingen udtagelse nødvendig, tilmelding sker her på hjemmesiden)

Teams: Er en gruppe ca. 8-30 dansere. I vil modtage en fælles koreografi indenfor 2-4 minutter. Man vil skulle bruge sine holdkammerater rigtig meget, så man kan blive så synkrone, og harmone på en gang (Udtagelse via audition)

Audition: For at komme på et af overstående hold i formation – SKAL du til audition på Sjælland

Tilmelding sker via info@cphdans.dk

Når man danser på et team, så er det et krav at man danser på et alm dansehold sideløbende i samme sæson, for at vi kan oprettehold niveau og teknik. 

_57X8954-kopi