KONKURRENCER

Vores vision er at dygtiggøre vores elever samt åbne deres horisont op inden for dansens verden. Derfor stiller vi, i 2023-’24, op til rigtigt mange forskellige konkurrencer i Danmark og Europa.  
 
Flere af vores konkurrencedansere i disco stiller op via Stenlund Dans og forbundet DDD. 

Hip Hop Teams og Show Teams vil stille op til blandt andet UDO, HHU & CPH OPEN. 

Er det noget du kunne have lyst til? 
Så meld dig til vores audition via denne mail 
info@cphdans.dk 

Audition: Sjælland – sker i vores Tårnby afdeling  
Adresse: Ugandavej 111, 1.sal, 2770 Kastrup 

HVAD KAN DU KONKURRERE I?

DISCO

Disco er en fartfyldt dans med masser af energi, spring og glimmer! Danmark er blandt de førende lande i Europa inden for disco.

HIP HOP

For alle vores hip hop-dansere kommer vi til at tilbyde en lang række turneringer inden for solo, duo, teams og battles med mulighed for udtagelse til EM og VM.

SHOWDANS

For alle vores showdansere kommer vi til at tilbyde en lang række turneringer inden for solo, duo og teams med mulighed for udtagelse til EM og VM.

Det kræver det at gå på konkurrencehold

På alle teamshold vil der første gang være et kort intromøde med forventningsafstemning og gennemgang af “De 10 konkurrencebud”.  Vi forventer, at alle forældre deltager.

Når du går på konkurrencehold, forpligter du dig til en række ting. Derfor er det vigtigt at overveje disse ting, før sæsonen begynder:  

  • Tilmelding er bindende: Du kan ikke springe fra holdet under en sæson 
  • Du skal danse på minimum ét andet hold om ugen i samme genre 
  • Du skal møde op hver gang – også hvis du ikke kan deltage aktivt på holdet 
  • Hvis du (undtagelsesvist) ikke kan komme til træning, kan afbud kun komme fra dig selv, eller dine forældre, ved besked til instruktøren 
  • Du skal kunne deltage på alle konkurrencedatoer, som du får inden tilmelding til holdet. Se de opdaterede tider på vores kalender 

konkurrer i

_57X7296-kopi

Disco

Disco er en fartfyldt dans med masser af energi, spring og glimmer! Danmark er blandt de førende lande i Europa indenfor disco.

_57X7845

Hip Hop

For alle vores Hip Hop dansere kommer vi til at tilbyde en lang række turneringer inden for Solo, Duo's, Teams & Battle's med mulighed for udtagelse til flere EM'er og VM'er.

_57X6489

Showdans

For alle vores show dansere kommer vi til at tilbyde en lang række turneringer inden for Solo, Duo's, Teams med mulighed for udtagelse til EM & VM i et professionelt setup med lyd og lys på scene.