Betal online med Dankort Visa MasterCard

Gå til dans i Klampenborg

Velkommen til Cphdans Klampenborg/Skovshoved. Det er vores 2. sæson i disse smuke lokaler i Skovshoved idrætsforening.  Og sammen med vores søster skoler i Hørsholm, Virum, Espergærde og Helsingør - bliver vi den største skole i Nordsjælland og kan tilbyde et stort og varieret dansesprogram.

I cphdans Klampenborg, åbner vi med 4 hold hver fredag. Vil du danse mere? kan vi både tilbyde Pardans, Hip hop, Show, Disco, Funky Ladies mm i vores søsterskoler.

Med både Sæsontræning og Summercamp - danses der knap 10 måneder om året.

Der danses hver fredag fra kl. 15.30-19.00 på adressen: Krøyersvej 5 - klampenborg

 

Tilmelding Klampenborg

Gå til dans i Klampenborg

Mange former for dans

VI har alt fra den helt nye danseprinsesse eller prins - til den garvede konkurrencedanser. SE mere om stilarter via forsiden..

Sæsonen hos cphdans

Sæson 2019/2020

Cphdans starter sæsonen op i Klampenborg fra fredagden 30. august 2019. Vi danser hele 32 dansegange og afslutter med vores festlige afdansningsbal Fredag/Lørdag/Søndag den 8-9-10. maj 2020

Priser mm.

Priserne varierer alt efter timelængden. VI har både 30-45 & 60 minutterstimer. Se mere om priserne ved at klikke herunder på "gå til holdtilmelding". Benytter du en mobil? kan du med fordel - tippe den vandret

Billeder fra danseskolen

Udtalelser fra vores elever

  • Marie-Louise Andersen

    Marie-Louise Andersen

    Jeg startede hos Cphdans for lidt over 1 år siden. Det er det år hvor jeg har udviklet mig mest, ud af de 14 år jeg har danset. Lærerne formår at motiver og det glæder i alle afdelinger - jeg danser selv 3 steder (Helsingør, Hørsholm og Tårnby) og det er uden tvivl det bedste danse år jeg nogensinde har haft.
  • Cornelia Van Der Loo

    Cornelia Van Der Loo

    Det er nu mit 10'ende år hos cphdans og jeg har lært en masse af det, både om mig selv og at finde den "rigtige" danseart for mig. Udvalget er stort og det er spændende at prøve forskellige dansetyper. Jeg synes det er fedt, at der er så mange forskellige hold og niveauer, så alle kan finde det hold som passer til dem.