Kontakt & Persondata

Kontortid: Mandag-onsdag-fredag fra kl 9.00-12.00 på telefon: 5015 6000 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Post adresse: 

CPHDANS - v/Maria & Kenneth Stenlund
Akacievej 20
2791 Dragør

Vi modtager desværre IKKE "telefonisk tilmelding el. udmelding eller SMSér" - men du er altid meget velkommen til at ringe vedr. spørgsmål og rådgivning.

Bankinformationer

Reg nr: 3409

Konto nr: 4585077178

CVR NR: 31602823

Oplysninger om danseskolens behandling af personoplysninger

Danseskolen behandler oplysninger om kunder til brug for førelsen af danseskolens kunderegister og bogføring.

Danseskolens dataansvarligekenneth Stenlunder ansvarlig for, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen, herunder at der kun behandles relevante oplysninger, at de behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt.

Formåletmed behandlingen af personoplysninger er en forsvarlig sikring af kvaliteten i danseskolens kunderegister og sikre mulighed for korrekt bogføring og fakturering. Bogføringsloven er retsgrundlagfor behandlingen. Der behandles kun personoplysninger, som kunder ved samtykke har overdraget ved tilmelding til danseskolen. Uden samtykke til danseskolens behandling af kundeoplysninger er tilmelding til danseskolen ikke mulig.

Personoplysninger om kunder i danseskolen behandles udelukkende internt i danseskolen og videregives ikketil tredjemand.

Personoplysninger opbevares, så længe der er et eksisterende kundeforhold. I alle tilfælde opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de.

Personoplysninger anvendes ikke til automatiske afgørelser herunder profilering, jf. Persondataforordningens art 22, stk. 1 og 4.

Klagerover behandlingen af personoplysninger kan indgives til Datatilsynet.