Betal online med Dankort Visa MasterCard

Hvem er vi

Cphdans havde sin begyndelse i september 2007 med danseparret og indehaverne Maria Bækkelund Stenlund & Kenneth Stenlund. Danseskolen hed dengang Dragør Dans, som holdt til på Dragør Badehotel i bedste "Matador stil". Efterfølgende kom yderligere to afdelinger til, som for en periode hed: "Dans for hele familien".

Den 1. juni 2012 skiftede danseskolen endeligt navn til cphdans, med visionen om at blive Storkøbenhavns foretrukne danseskole.

 

Trods danseskolens unge alder, har den på meget få år etableret sig som én af Danmarks førende og største danseskoler! Med et super kvalificeret og professionelt undervisningsteam, har cphdans på kort tid, markeret sig på hele Sjælland med nu 15 danseskoler i:

 

Vi gør alt for, at vores elever og forældre skal føle sig velkommen på vores danseskoler. Vi er yderst stolte af vores fantastiske team af lærer og lærerinder, der alle på hvert deres felt er ildsjæle, som selv holder deres dans ved lige enten som dommer ved DDD konkurrencer, eller selv lever af at danse professionelt på TV eller ved uddannelse.

 

Vi gør en stor ære i at finde netop det hold, som passer til dig eller dit barn! Og det kan vi, fordi vores team hurtigt spotter interesse og talent. Vi føler selv, at vores danseundervisning har sjæl, inderlighed og glæde - så alle vores elever store som små bliver inspireret og holder dansen tæt til hjertet hele livet.

Vi elsker vores job! - Det opdager du, når du danser hos os.

Vi glæder os til at se DIG hos cphdans!

Team Cphdans

Hvem er vi