Instruktører

 kenneth .jpg

Kenneth Stenlund Indehaver og Danselærer. Kenneth har 3 Danmarksmesterskaber bag sig i Hip Hop og Jitterbug samt 2 gange kåret som ”Europas Bedste Instruktør” i aerobic, som han også har vundet 4 DMér i. Kenneth er ligeledes 3 x Danmarksmester i Hip Hop og har repræsenteret Danmark med sine 2 teams ved 3 Verdensmesterskaber sidst i 2003. Kenneth er desuden Koreograf for bl.a. Linie 3 med deres "LIVE Show" og coacher og underviser til dagligt de dygtige konkurrencedansere i hip hop solo/duo samt Show Formationsholdet.

maleneMalene Abel Nørgaard er en meget erfaren "dame" indenfor branchen. Malene har undervist i mange år, både på begynder- og på konkurrenceplan, og kender derfor til hele "livet" på en danseskole. Til dagligt arbejder Malene som HR konsulent i Forsvaret, og i fritiden fungerer hun ofte som Dommer ved Hip Hop & Disco turneringer. Desuden fungerer Malene som Supervisor hos cphdans, og kommer indimellem på besøg i de forskellige afdelinger. Har du et spørgsmål? - kan du altid spørge Malene.

regitzeRegitze Mogensen har været professionel danser i 9 år og har stor undervisningserfaring bag sig. Hun har optrådt på alle de store scener i DK og været danser for bl.a. Infernal, Kato, Joey Moe, Topgunn m.fl. Derudover har hun været danser i  X-Factor, Melodi Grand Prix, Vild med Dans og en række spillefilm. Regitze har desuden været FCK-cheerleader i 4 år. Inden Regitze blev professionel danser, konkurrerede hun selv i DDD i disco og hiphop til EM og VM.

tine jTine Johansen er helt ny i vores instruktør team. Hun studerer til daglig på Pædagog-uddannelsen på Frederiksberg. Tine er en garvet instruktør med mange års erfaring indenfor flere stilarter, og har som danseinstruktør skabt flere Danmarksmesterskaber indenfor solo-, duo- og formationsdans. Tine er desuden International Dommer i Hip Hop og Disco. Tine underviser i vores Tårnby afdeling

louise aLouise Agerskov er helt ny i vores instruktør team. Louise er tidligere Københavns- & Danmarksmester i Disco & Hip Hop. Louise har netop gennemgået den 1-årige danseuddannelse hos Gaardbo Dans og er klar til spændende nye udfordringer hos cphdans.

18740595_1345072105576387_6640159414998086052_n.jpg

Timothy de Mesa Er helt ny i Cphdans Teamet. Timothy er tidligere konkurrencedanser og har været Coach for mange teams, der har vundet blandt andet Kaufmann Cup mm. Timothy er yderligere stifter af Projekt Indigo, der arrangerer Masterclasses, Camps og Workshops i hele Europa.

maria louiseMaria Louise Gericke er vores nye instruktør i Kalundborg. Hun har været Danmarksmester i disco og hip hop, været med til EM i disco, VM i hip hop og EM i swing. Maria har stor undervisnings erfaring og er desuden uddannet og arbejder til daglig som skolelærer.

amalie kristineAmalie Kirstine Eis Bang startede standard/latin dans i en alder af bare 2 år, og begyndte til disco som 6 årig. Som 8-årig konkurrerede hun til DDD turneringer og i en alder af 11 år blev hun udtaget til Verdensmesterskaberne i disco, hvor hun med sin partner fik en 12-plads. Hun har vundet danmarksmesterskabet i disco og dobbelt i hip hop. Amalie har desuden danset ved flere TV udsendelser. Amalie vil undervise i Tårnby, Dragør, Espergærde og Kalundborg.

15726368 10211159243199467 9036252439914949228 nSara Styrmer Bjerrum læser til folkeskolelærer, men har i mange år haft dansen som hendes passion. Sara underviser ligeledes på idrætslinjen Helsingør som fast underviser. Sara behersker både Disco, Show og Hip Hop til fingerspidserne og blev Danmarksmestre i både 2014, 2015 og 2016 i Hip Hop. Hun har ligeledes vundet Sølv og Bronze ved Europamesterskaberne i Hip Hop. Sara er vokset op i Helsingør og har været en stor del af både Kom & Dans samt Giner Sørensens Dansestudio. Sara vil undervise de mindste, disco og stå for vores Formationshold Junior NORD.

18554544 10211590019133805 219256225 nPeter Toftegaard Nielsen er har mere end 25 års erfaring i dansens verden, og elsker at kunne dele sin viden med hans elever. Peter har i mange år danset konkurrence på højt niveau, og særligt inden for standard/latin amerikanske har har modtaget adskillige præmier. Peter vil undervise Pardans i Helsingør. 

laura kLaura Kirk er ny instruktør i teamet. Laura er en erfarne disco og show pige med masser af scene erfaring fra bla. teaterforestillinger og Tivoli. Hun har deltaget ved mange konkurrencer Nationalt i både Disco og Hip Hop. Laura skal undervise i Hvidovre. 

16128038 10208335708938298 355006753 nCecilie Ewald er ny instruktør i teamet, men bestemt ikke ny for cphdans. Cecilie har danset hos cphdans i mange år og er en erfarne hip hop pige med masser af scene erfaring. Cecilie har konkurrencet på højt niveau, og har bla været danser på formationsholdet ShineCrew i to år (guld til SM & DM begge år), men er også en dygtig solo danser med mange placeringer nationalt. Cecilie har lige afsluttet Cphfuture Talentlinje forløbet, og har sideløbende undervist i vores Tårnby afdeling. Cecilie skal undervise i Tårnby sammen med Pi Svenstrup. 

mariaMaria Bækkelund Stenlund Stifter & Indehaver af CPHDANS. Maria har danset Showdans og Standard/Latin siden hun var 3 år, og har dyrket Sportsdans i DS - Dansk Sportsdanserforbund - på højt turneringsplan med bl.a. 7 Danmarksmesterskaber bag sig i Latinamerikanske- & kombineret Standard/Latin danse. Maria sidder i bestyrelsen og opererer til daglig med Forretningsudvikling og HR.

 Linnea L.jpg

Linnéa Linde er vores nye svenske instruktør, men har boet i Danmark i mange år. Linnea har danset siden hun var seks år og har dyrket forskellige stilarter. Hendes dygtighed gav en plads på det svenske landshold i både disco og hip hop og flere topplaceringer ved titelmesterskaber i både Sverige og internationalt. Som 17-årig uddannede hun sig til "Steg 1 danstränare" under "Svenska Dans Organisationen" og er også uddannet Zumba-instruktør. Hun har studeret dans i både London og New York. Linnéa er dommer ved de svenske mesterskaber.

 

annelise julieAnnelise Julie læser til dagligt til Fysioterapeut og er en super erfaren instruktør og professionel danser med mange professionelle jobs bag sig. Annelise Julie er uddannet fra Danse-uddannelsen Gaardbo samt Copenhagen Dance Education. Annelise er en powerfuld pige, og hendes undervisning er fuld af energi og grin med plads til alle.

pi sventrupPi Svenstrup har danset klassisk ballet siden hun var 3 år, og været dansebarn på Det Kongelige Teater. Siden har hun undervist på Christianshavns Balletskole. Pi er en meget elsket lærerinde med stor forståelse for pædagoisk indlæring & leg, som er den bedste forudsætning for at lære at danse! Pi får inspiration fra danse ophold i udlandet, bla. fra Los Angeles, hvor hun i sommeren besøgte en række anerkendte Danse studier.

simone bergSimone Berg Grønhøj er 3 gange Danmarks-mester i Hip Hop Solo International og Danmarks-mester i Hip Hop voksen formation. Hun har været med til EM og VM siden 2006 i både Solo, Duo, Small Group og Formation. I 2011 blev hun nummer 13 til Verdensmesterskabet i Hip Hop Solo i voksen rækken. Udover turneringsdans har Simone også lavet show for blandt andet Joey Moe, Brian Rice, Clemens, og senest optrådt til Danish DJ Award 2014.

kirstine nielsenKirstine Nielsen læser til dagligt til Sosu assistent, og er vores tidligere Danmarksmester i Disco. Kirstine har været tilknyttet cphdans teamet i mange år, og styrer alle vores Konkurrence tilmeldinger til  DDD´s Nationale og Internationale dansekonkurrencer. Kirstine er en  dygtig underviser, som altid er velforberedt og klar til at modtage alle sine små Showbørn med et kæmpe smil…!

simonefilthuthSimone Filthuth. Simone har efterhånden undervist hos Cphdans i en del år. Hun er uddannet fra Stepz' danseuddannelse og Broadway Dance Center i NYC, og har optrådt til mange TV shows. Simone er selv en meget aktiv og seriøs danser. Hun underviser elever i alle aldre, og på hendes undervisning bliver der lagt vægt på at alle udvikler sig, samtidig med at de har det sjovt.

martin reeMartin Ree studerer til daglig på DTU. Han er flere gange Danmarksmester i Standard/Latin. Martin's favorit stilarter er Hip Hop, Electric Boogie, Salsa og Pardans. Hans undervisning er pædagogisk og bygget professionelt op, så alle kan være med og få det maksimale ud af dansetimen.

biancaBianca Damsgaard Bach Corselitze har danset siden hun var 8 år, og har konkurreret siden 2009 ved KM og DM, hvor hun har vundet. Dette år har hun valgt at prøve kræfter med undervisningen. Bianca er dygtig i Disco og Showdance.

amalia kAmelia Kovalenko, 2 x World Cup Disco vinder og 3 x Ukrainsk mester i Disco. Studerer til dagligt Buisness og It på universitetet.

Amelia kommer ud af en dansefamilie og hendes mor/far ejer en af Ukraniens stærkeste danseskoler indenfor Disco og Hip hop. Danseskolen har siddet på tronen i Formations og Solo konkurrencer i hendes hjemland, hvor hun de sidste mange år har både konkurreret, coachet og hjulpet atleter til flotte placeringer

 
 
Maria C.jpg
 
Maria Ciccolini er vores nye instruktør i Team Cphdans. Maria er for øjeblikket en af de mest brugte dansere til blandt andet Cirkusrevyen, Nik & Jay, Xander og L.O.C. Maria har de sidste par år danset for Walt Disney i Disney Paris og bosat sig i LA for at tage en danseuddannelse. Maria er tilbage i Danmark og Cphdans glæder sig til at præsenterer Maria som ny instruktør i Team Cphdans fra den nye sæson